Nieuws Witte Raven

2 Bijdragen vanuit Medisch Contact

2 Bijdragen vanuit Medisch Contact

Interessante artikelen in Medisch Contact

Het wetenschappelijk tijdschrift ‘Medisch Contact’ heeft recentelijk 2 interessante bijdragen opgenomen in hun laatste edities. De moeite om deze hier een plaats te geven, want de Witte Raven krijgen een prominente plek.

Op de eerste plaats hebben we een artikel uit de uitgave van afgelopen 25 mei. Het gaat om een bijdrage van Paul Höppener en Bibiana van der Helm, beiden aangesloten bij Witte Raven. Het artikel gaat over kunstmatige intelligentie en het gebruik van ChatGPT als getrainde zoekmachine dat ingezet wordt als hulpmiddel in de zorg.

In het tweede artikel van 8 juni jl. krijgen wij van de Witte Raven aandacht. Onze aanpak en speurtochten naar Onuitstaanbare en Onverklaarbare Klachten worden hierin uitgediept.

Leuk leesvoer voor de liefhebbers.

CHAT GPT en kunstmatige intelligentie
WR Detectives
Private detectives de Witte Raven
Podcast WitteRavengroep 13 april ’23

Podcast WitteRavengroep 13 april ’23

Witte Ravengroep in Podcast Medisch Contact

Een bijdrage vanuit Medisch Contact, de Witte Raven in podcast op 13 april 2023. Hierin geeft voorzitter Tonnie van Kessel tekst en uitleg rond en om het ontstaan van de Witte RavenGroep en de casuïstiek waar de WR als organisatie zich mee bezig houdt. 

Mocht je geintresseerd zijn in de volledige podcast, deze is hier te beluisteren.

Witte Raven naar het NHG congres

Witte Raven naar het NHG congres

Relax, ’t is gewoon complex

Op 15 november zal tijdens het NHG congres met het thema:” Relax, ’t is gewoon complex “ de werkgroep Witte Raven twee workshops verzorgen over het thema OOK( Onuitstaanbaar Onverklaarde Klachten).

 

Flyer OOK Witte Raven

Na afloop zullen wij de informatie, de publicatie in Bijblijven over OOK , en de flyer met u delen op deze website.